Handle brukt eller med rabatt?

Du er på jakt etter en lampe i et spesielt design, og du ønsker egentlig å handle brukt, men hva skjer når du ikke finner den lampen brukt og du har let lenge? 

Da er det på tide å tenke alternativt. Det å handle brukt er spennende og man kan få veldig mye unike ting som kan gi hjemmet et flott og unikt preg, men det kan også ta veldig lang tid før du får det akkurat slik som du vil ha det. Noen ganger kan det lønne seg å være fleksibel i forhold til hvilke detaljer du ønsker å handle brukt, og hvilke du ønsker å handle billig med nye.

Rabatt?

Det finnes mange former for rabatter som du kan benytte deg av, og jo mer research du gjør, jo billigere kan du få de tingene du ønsker deg. Så hvordan kan du handle billig på nett for eksempel?

  • Rabattkoder fra for eksempel http://www.rabattkodnorge.com/ som kan gi deg billigere lamper og andre spennende detaljer for ditt hjem. Du kan også spare mye på selve oppussingen ved å benytte koder herfra.
  • Handle på E-bay om du ønsker stiler som det er vanskelig å få fatt i hjemme i Norge. Her kan du finne mange spennende detaljer som for eksempel skilt i metall og tre, med tekster eller quotes på.
  • Sjekk ting som ligger til salgs på finn.no også. Her kan du nemlig finne mye fint og billig, eneste forskjellen er at de gjerne vil ha betalt litt for tingene sine.
  • Skriv deg på nyhetsbrev og følg med i sosiale medier. Veldig mange nettbutikker har tilbud liggende ute på sine sider eller i grupper på Facebook.

Redesign

Er du ute etter en bestemt look på møblene dine for eksempel, kan det være greit å prøve seg på litt redesign. Puss ned, mal, og dekorer med for eksempel nye knotter, eller trykk. Det gir møblene dine en personlig stil og du setter ditt preg på møblene. Nå om dagen er Shabby chic veldig in og det betyr at man gjerne vil ha møbler som ser slitte ut.

Ebays hovedkvarter i Silicon Valley