Å kjøpe klær på nettet

Det er ikke bare dvd, støvsuger og kjøleskap du kan få fatt i brukt på nettet lengre. Det åpner seg stadig nye dører og en av de siste trendene er å handle brukte klær på nettet. Men ikke alt er å få fatt i Second hand, da er det greit å vite at det finnes andre muligheter. 

Men når det er sagt finnes det ekstremt mange spennende second hand butikker på nettet her i Norge, deriblant Freetex.no, Barnigjen.no, Bloppis.no, Røa Røvern og Bazar. Her kan du finne brukte merkeklær til en billig penge.

Men skulle du ikke finne akkurat det du ønsker av second hand, kan du finne mye spennende merkeklær i andre butikker på nett også. Store motegiganter selger gjerne ut sine klær via butikker og outlets på internett. Noen bruker også E-bay til å selge et og et plagg på auksjon. Da kan du velge om du vil delta i auksjon eller kjøpe til minstepris.

Skal du handle brukt på nett er det viktig å ta en del forhåndsregler for å sikre seg mot svindel. Befinner du deg på en side hvor det inngås kjøpsavtale og du har angrefrist er det ikke noe problem. Men straks du beveger deg inn på terreng hvor det er muntlige avtaler og man ikke får sett produktet før man kjøper det, er det greit å være føre var.

Du bør være på vakt overfor privatpersoner som selger dyre merkevarer på nettet. Det er dessverre en del eksempler på at dette er kopiprodukter, eller enda verre; tyvegods, så be om å få se en kvittering eller annen dokumentasjon på at produktet er kjøpt i en seriøs butikk før du betaler.

Å kjøp klær på nett kan være en gullgruve for deg, men også for de som selger!