Skjønnhet selger også på loppemarked

På loppemarkedet selges gamle slitte ting, men det er også stedet for vakre antikviteter og verdifulle gjenstander. Noen tror derfor at det holder å slenge på seg noen gamle filler og ankomme ustelt og stinkende. Vit at skjønnhet også selger best på et loppemarked.

Hvordan revitalisere seg

Man trenger ikke nødvendigvis være en flott sylfide for å selge bra på loppemarkedet. Suksess er en kombinasjon av flere ting. Erfaring, hva man selger og framtoning har mye å si. Misfornøyd med tennene, kjøp tannbleking kit her, det kan utgjøre en viktig forskjell. Et stort hvitt smil er alltid positivt. Det gir førsteinntrykket som selger loppene.

Man kan også fikse på håret. En frisørtime er kanskje på sin plass, men et rent, velstelt hår er også bra. Dufter man dessuten godt, så er ikke det en negativ sak heller. Rene og lettstelte klær er å anbefale, selv om en fargesprakende drakt kan gi flere kunder om man har god selvtillit.

“Flere ønsker å leve mer økonomisk, samtidig som det er viktig å ta vare på ressursene ved å handle brukt.”

Loppemarked mer populært i dag

Det er i de senere år at enda flere har fått øynene opp for bruktsalg og loppemarked. Det fins mange skjulte skatter her, så det er verdt å ta turen. Loppemarked har mange gamle gjenstander som er anvendelige og gjør at vi ikke trenger å kjøpe noe nytt hele tiden. Flere ønsker å leve mer økonomisk, samtidig som det er viktig å ta vare på ressursene ved å handle brukt. Om det handler om økonomi eller solidaritet med naturen er vanskelig å si, men det er nok en kombinasjon av dem begge. Det som er fint er at man også kan handle brukt og lopper på nett, slik at man ikke trenger gå ut engang. Men det er likevel viktig for selgeren å se attraktiv ut, for skjønnhet selger bedre hvorhen man befinner seg.