Morsomme personlige nøkkelringer

Nøkkel med rød nøkkelringDet blir en del nøkler etterhvert, eller hva? Garasjen, utstyrsboden, bilen, sykkellåsen og hytta har alle sine egne nøkler, og som alle vet så er nøkkelen den ene gjenstanden som stadig vekk prøver å rømme fra eieren sin.

Man kunne jo gravere på nøkkelen eller ha en nøkkelring hvor det står hvilken nøkkel som hører til hva, men ens egen stolhet krever som regel at man lærer seg disse tingene utenat.

Personlige gaver

http://www.getpersonal.no/gaver-gadgets-gravering/nokkelring-navn-gravering.html kan du bestille flotte nøkkelringer og få dem gravert med et ord eller navn som du selv velger ut. Disse nøkkelringene er av meget høy kvalitet, og ligger i et meget gunstig prisområde i forhold til kvaliteten man får igjen. Blant nøkkelringene får man en sjarmerende lommelerke i rustfritt stål som rommer hele tre centiliter! Denne nøkkelringen er også en flott gave til den som er glad i lommelerker, men som kanskje ikke bør ha en som er særlig større enn denne. Når man gir bort denne som en gave, kan man også være skikkelig kreativ med graveringen. Det kan være personens navn, et kallenavn, noe ironisk, noe kjærlig, eller selvfølgelig noe helt annet. Her er det kun fantasien og størrelsen på nøkkelringen som setter begrensninger på hva du kan gravere.

Ellers finner man et flott utvalg av oktogoner og firkanter i stål, som også er perfekt for graveringer. Disse kommer også med flotte gaveesker. Med en søt inngravert melding blir dette en perfekt gave til noen du er glad i. Det er i det hele tatt mye potensial for flotte, personlige gaver i disse nøkkelringene fra Getpersonal.

Hjelp til å holde styr på nøkkelstyret?

Så var det denne husholdningen, da, og alle dens nøkler. Med graverte nøkkelringer kan du være kreativ og gjøre nøkkelbeholdningen til en kreativ lek med navn og gjenstander. Hva med å gi navn til garasjen og gravere navnet på nøkkelringen? Er bilen din et dollarglis? Hvis nøkkelringen har graveringen «dollargliset», er det liten tvil om hvor denne nøkkelen hører til. Da blir det hele mer moro.