Opplevelse i bryllupsgave

Skal du snart i bryllup, men vet ikke hva du skal gi i gave? Ønsker du å gi brudeparet noe helt spesielt, som de kommer til å huske? Hva med å gi dem en opplevelse?

Tidligere var det normalt å gi nyttige ting til hjemmet i bryllupsgave, da brudeparet gjerne var unge og nyetablerte. I dag er man ofte godt etablerte når man gifter seg og har gjerne allerede flere år på baken som samboere først.

Behovet for servise og vaser er ikke like stort som det var før i tiden, da skapene ofte allerede er stappet fulle av alt mulig utstyr.

Noe vi derimot aldri kan få nok av er gode opplevelser. Muligens skal brudeparet på bryllupsreise, men det er fint å ha noe mer å se frem til også etter hvetebrødsdagene.

YouWish har haugevis av opplevelsesgaver som er perfekte for et brudepar. Og det fine er at du kan kjøpe dem som gavekort, sånn at du ikke trenger å binde paret for en viss dato. De kan selv velge når de ønsker å bruke gavekortet.

Glamping

Glamping har blitt mer og mer populært. Dette er rett og slett glamorøs camping for den som er glad i komfort. Man kommer tett på naturen, men slipper å sove på et hardt liggeunderlag. Her er det nemlig ordentlig seng.

Dome glamping er overnatting i noe som kan minne om en glasskuppel. Her ligger alt til rette for en romantisk natt. Er det skyfri himmel kan paret nyte synet av en vakker stjernehimmel.

Ølsmaking

Er brudeparet ekstra glad i øl? Da kan du gi dem en gave som både lar dem smake på masse øl og lære om ulike øltyper. De får ta del i ølbryggingsprosessen og i tillegg oppleve et hav av spennende smaker.

Luksuscruise for to

Alle nordmenn elsker Danmark! Hva med å gi de nygifte en minibryllupsreise, i form av et luksuscruise fra Oslo til København. Her kan de nyte luksus til sjøs i en stor lugar med havutsikt.

Når de ankommer København har de mellom 5 og 7 timer til å utforske denne vakre byen.

Dette var bare noen forslag til hva du kan gi brudeparet. Det er så ekstremt mye mer og bare fantasien setter grenser.

En opplevelse varer kanskje ikke så lenge, men minnene varer evig. Det er godt at brudeparet kan ha noe å se frem til også etter at bryllupsromantikken har lagt seg og hverdagen har tatt tak igjen.

Vi mennesker trenger gode opplevelser for å kunne være lykkelige. Man kan ha så mye servise og flotte glass man bare vil, men man blir ikke lykkeligere av det. Iallfall ikke om man ikke er en lidenskapelig samler.

En god opplevelse gjør noe positivt med psyken vår. Det å oppleve noe helt annet midt i hverdagens jag og mas, gjør at vi får ekstra påfyll av energi.

Etter å ha brukt måneder på å planlegge bryllup, er brudeparet gjerne ganske slitne. Da vil også en flukt fra hverdagen være en kjærkommen gave, og noe du garantert vil bli populær for.